Blog

Cocktails op locatie zijn een leuk alternatief

Oké, voorlopig zit een feestje er nog even niet in. De maatregelen rondom COVID-19 zijn voorlopig nog van kracht en het einde lijkt nog niet in zicht. Maar dat wil niet zeggen dat je je niet alvast kunt gaan oriënteren op de diverse mogelijkheden voor een spetterend feest! Met een mobiele bar kun je werkelijk alle kanten op. Een mobiele bar wordt vaak ingezet op een bedrijfsfeest, een congres of op een beurs. Zo'n bar hoeft niet heel groot te zijn, maar dat kan wel, als je dat wilt. Er zijn diverse bar-concepts beschikbaar. Zo kun je een smoothiebar, een koffiebar of een cocktailbar regelen. Cocktails op locatie zijn natuurlijk een geweldig idee! Er zijn maar weinig drankjes zo feestelijk als cocktails. 

Cocktails op locatie zijn geschikt voor verschillende gelegenheden

Je kunt cocktails op locatie regelen voor kleine en grote gezelschappen. Voor een bruiloft, een vrijgezellenfeest, een bedrijfsfeest of een feest van je vriendengroep. Je kunt er zelfs een professionele bartender bij regelen om het plaatje compleet te maken. Je hoeft dan zelf niet achter de bar, alles wordt geregeld. Een offerte vraag je heel gemakkelijk online aan. Wil je een klassenfeest houden, maar is de leeftijd van de feestgangers nog onder de 18? Dan is het huren van een bobtailbar, met alcoholvrije cocktails een goed idee!

Een mobiele bar in de juiste stijl

Waar de een echt houdt van een strakke, cleane bar, gaat de ander liever voor een bar in de apres ski stijl. Smaken verschillen nu eenmaal. Maar wat al deze bars gemeen hebben is dat ze te huur zijn en dat ze gepersonaliseerd kunnen worden naar de kleuren van, bijvoorbeeld, jouw bedrijf. Ook de servetten en de rietjes kunnen in de juiste kleuren worden aangeleverd. Kies je voor cocktails op locatie? Dan hoef je niet in te zitten over de kwaliteit van de dranken en het fruit. De dranken zijn alleen de allerbeste A-merken en het fruit is supervers. Ook de overige ingrediënten zijn van de best mogelijke kwaliteit.

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan!

Welk feestje of welke andere gelegenheid je ook in gedachten hebt, een mobiele bar, met of zonder cocktails op locatie, mag eigenlijk niet ontbreken. Je hebt voorlopig nog even de tijd voor de organisatie, dus vraag gewoon, via de website, een offerte aan. Je bent dan ruim op tijd om de rest van de berekeningen te kunnen maken. Wil je gewoon wat meer informatie, dan kun je ook op de site terecht.

Laat een antwoord achter