Blog

Een koffiemachine huren is zo geregeld

Het is momenteel even rustig op het gebied van beurzen, congressen en andere massale meetings. Koffie op locatie kun je momenteel wel vergeten, maar het kan geen kwaad om je alvast in te lezen over de verschillende mogelijkheden. Een koffiemachine huren is zo geregeld, maar er komt nog meer bij kijken. Er zijn veel verschillende opties, wil je alleen een koffiemachine huren of wil je een complete koffiebar met barista voor je koffie op locatie? Zeker op beurzen is de goede koffie vaak ver te zoeken. Als jij dus goede koffie hebt, is de kans veel groter dat je in gesprek raakt met (potentiële) klanten of opdrachtgevers.

Een koffiemachine huren met veel opties

We zijn het bijna niet meer gewend om een gewoon bakkie "pleur" te drinken. Er lijkt altijd wel iets bijzonders mee te moeten gebeuren. Of het nu gaat om cappuccino, een latte macchiato of welke andere koffiesmaak dan ook, je kunt alle opties zelf haast niet uit elkaar houden. Een koffiemachine huren en daar direct een barista en een koffiebar(retje) bij regelen is dus wel een goed idee. Een barista weet van de hoed en de rand op het gebied van koffie en de verschillende mogelijkheden. Het huren van een barista geeft jou, zeker op een beurs, ook de vrijheid om te praten en je producten te laten zien. Daarvoor sta je uiteindelijk op die beurs.

En dan zit je met allemaal plastic afval…

Ja, nou, nee dus. Wanneer je een koffiemachine huren gaat dan regel je daar natuurlijk direct bekertjes en roerstaafjes bij. Het is nergens gezegd dat dit om plastic gaat. De bekertjes zijn van papier/karton en de roerstaafjes zijn van hout. Alle bijgeleverde zaken zijn sowieso BIO. Je kunt de bekertjes nog wel laten bedrukken met jouw logo en/of bedrijfsnaam. Je hebt dus geen plastic afval en werkt dus mee aan een beter milieu. Al blijft het natuurlijk een goed idee om een vuilnisbak te plaatsen waar mensen direct hun lege bekertje in kunnen gooien.

Personaliseer de koffie en de koffiebar

Wanneer je op de website kijkt, zie je dat je ook een koffieprinter kunt huren. Met deze printer kun je het logo van je bedrijf op het schuim van de cappuccino of de machiato laten printen. Dit is natuurlijk al heel bijzonder. Maar ook de koffiebar zelf kun je helemaal stylen in de kleuren van jouw bedrijf. Dit kan dan door middel van verlichting, maar ook de menulijst kan gepersonaliseerd worden. Informeer gewoon even naar de mogelijkheden.

Laat een antwoord achter