Blog

Een nieuwe tuin

De laatste maanden zijn we door alle sluitingen en regels met betrekking tot de pandemie vaker thuis te vinden. Veel mensen werken thuis, de winkels zijn dicht en alle pretparken en dierentuinen zijn ook gesloten. Een mooi moment om hier een positieve draai aan te geven en het in en om je huis extra gezellig te gaan maken. Veel mensen zijn gestart met het klussen aan de tuin. Alles wat er nooit van is gekomen wordt nu aangepakt. Ook vinden er in deze tijd veel verbouwingen plaats. Een veranda of een nieuwe eiken houten schutting zijn veel gekozen opties op dit moment. Het gebruik van eiken hout in je tuin is een hele goede optie. Eiken hout is een duurzame houtsoort wat erg stevig is. Het is uitermate geschikt voor buiten gebruik en zal ook lang mee gaan in je tuin. Het kan alle weersoorten aan en daarom hoef je je geen zorgen te maken om veroudering van je schutting of veranda. Naast de tuin is een nieuwe badkamer ook een veel gekozen klus in deze tijd. Daarover in een andere blog meer…

Een heater of veranda

We gaan natuurlijk langzaam maar zeker richting de lente en de zomer. Maar helaas betekent dat in Nederland niet altijd ook mooi en warm weer. Daarom besluiten veel mensen om een heater in de tuin te zetten. Het is dan heerlijk warm en ook nog gezellig om bij te zitten. Bij droog maar koud weer kan je dus met wat kleine aanpassingen toch heerlijk buiten genieten van je tuin. Wellicht dat je al een eiken houten veranda hebt. Dan weet je hoe prettig dit is om in te zitten. Als je nog geen veranda hebt, is het zeker de moeite waard om hier eens goed over na te denken. Een veranda is misschien een beetje valsspelen, want je zit niet volledig buiten. Maar je kunt in een veranda in alle seizoenen echt heerlijk vertoeven. Hoe lekker is het om op deze manier van de lange zomerse avonden te genieten.

Verlichting en gezelligheid

Naast het aanbrengen van leuke sfeerverlichting in je tuin is een vuurkorf ook een veel gekozen optie om sfeer en warmte in je tuin te brengen. Vuurkorven zijn er in diverse soorten en maten, variërend van cortenstaal tot gietijzer. Een vuurkorf is vrij gemakkelijk aan te steken en het is ook nog is lekker om er wat marshmallows boven te smelten. Zo zal je het deze zomer zeker niet koud krijgen op de wat minder warme dagen!

Laat een antwoord achter