Blog

Een gaming laptop is het zeker waard

Al sinds de middelbare school ben ik gek op games spelen. Ik speel echt van alles, van first-person shooters tot puzzel games. Toen ik nog thuis woonde had ik een computer op mijn kamer waarop ik speelde. In de woonkamer hadden we dan nog een spelcomputer die ik gebruikte samen met mijn broer en zus. Inmiddels woon ik al jaren op mezelf, en heb ik mijn game collectie langzaam maar zeker uitgebreid. Toen ik voor het eerst op mezelf ging wonen had ik een game computer gekocht. Die kon ik ook goed gebruiken voor school. Inmiddels zijn daar ook verschillende spelcomputers aan toegevoegd. Zoals jullie het al kunnen raden gaat deze blog over gamen, en meer specifiek over de apparaten waarmee je digitale games speelt. Veel leesplezier en misschien steek je er zelfs wat van op!

 

Een computer die aan vervanging toe is

Omdat mijn gamecomputer het eerste apparaat is wat ik had gekocht voor mijn hobby is die inmiddels ook het oudste geworden van alles. De computer is erg langzaam geworden, en steeds vaker kan hij de nieuwste games niet meer draaien. Daarom is mijn computer nodig aan vervanging toe. Ik wil hem niet vervangen met een nieuwe pc, maar met een nieuwe laptop! Game fanaten onder ons zullen dit misschien gek vinden, maar ik heb hier zo mijn redenen voor! En die leg ik hier onder nog verder uit. 

 

Voordelen van een gaming laptop

Ik ben inmiddels voor mijn werk en wat vrije tijd hobby’s veel onderweg. Dit betekent dat er steeds minder tijd overblijft om nog te gamen, wat ik erg jammer vind. Zeker omdat ik wel veel moet wachten voor waar ik overal heen reis. Een gaming laptop is de oplossing voor dit dilemma, omdat ik zo mijn game computer overal mee naar toe kan nemen! Dit lijkt me echt fantastisch! Ook houd ik er van om met mijn vrienden een LAN party te houden. Dit is een feestje waar je met z’n allen bij elkaar komt in een ruimte en gaat gamen. Door een laptop mee te nemen kan ik veel gemakkelijker naar zo’n feest dan dat je met een scherm en computer zit te sjouwen!

 

Hoe bouw je een eigen game laptop?

De meeste hardcore gamers bouwen hun eigen computers, omdat je zo precies de onderdelen er in kan zetten die je nodig hebt en/of wilt. Voor een laptop ligt dit iets lastiger, omdat het moeilijker is een laptop zelf te bouwen. Daarom ga ik mijn laptop bouwen via gamepc.nl. Ik kan een basismodel uitkiezen en dan aangeven welke specs ik er allemaal in wil. De professionals bouwen dan vervolgens deze laptop voor mij. Zo heb ik het comfort en formaat van een laptop, maar kan ik er elke game op spelen die ik wil!

 

Laat een antwoord achter