Blog

Waar koop je de mooiste tuinspulletjes?

Een tuin leuk ingericht hebben is veel belangrijker dan mensen soms denken. Als je namelijk dit niet doet, zul je ook nooit in je tuin gaan zitten. En dan heb je je tuin eigenlijk voor niks! Het is dus enorm leuk om wat spulletjes te bestellen (aangezien je niets in de winkel kan kopen door de lockdown) en je tuin eens een opknapbeurt te geven. Wil je weten waar ik vind dat je de mooiste spulletjes voor je tuin kunt bestellen online? Lees dan nu in mijn blog een paar tips voor leuke webshops voor je tuin! 

Clematis

Je tuin begint natuurlijk bij de planten, struiken, bomen en bloemen die erin staan. Het groen is namelijk het eerste wat je ziet! Zorg dus dat je planten ook altijd verzorgd erbij staan. Geef ze in de zomer af en toe wat water en zorg dat ze netjes gesnoeid zijn (ook prettig voor je buren). Daarnaast kan je voor het gemak natuurlijk een paar planten of bloemen neerzetten in potten. Ik vind bloemen vaak het leukste, omdat die ook nog wat kleur in je tuin geven. Bij de webshop Clematis kun je prachtige en originele bloemen bestellen, zoals bijvoorbeeld de passiflora. Dit is een prachtige bloem die zelfs voor onze winters enorm geschikt is. Hij kan dus makkelijk overwinteren! Ook de Trachelospermum jasminoides is winterhard en is een prachtige vrolijke bloem als hij in bloei staat. Deze twee zou ik dus zeker aanraden om je tuin op te fleuren! 

Xenos 

Daarnaast kan je hele leuke decoratie spulletjes kopen op de webshop van de Xenos. Veel mensen kennen de Xenos alleen als fysieke winkel, maar er bestellen is ook erg gemakkelijk. Je kunt er decoratie krijgen voor je tuin voor een goed prijsje. Dus zeker als je de decoratie nog eens wil veranderen, is dit ideaal! Ze hebben er bijvoorbeeld lampjes voor in de tuin om het een beetje gezellig te maken, bloempotten en mandjes om je nieuwe groene aanwinsten in te zetten en plaids en kleedjes om je tuin een beetje kleur te geven. Echte tuinmeubels hebben ze ook, dus mocht je een klein budget hebben kun je deze ook bij de Xenos aanschaffen. Wil je echter tuinmeubels van goede kwaliteit die langer mee gaan, dan kun je beter bij de volgende webshop kijken: 

Leenbakker

De leenbakker is een uitstekende webshop voor goede kwaliteit tuinmeubels maar waarvoor je niet de hoofdprijs betaalt. De meubels zijn mooi afgewerkt en in elkaar gezet en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. En daarnaast zijn ze ook nog eens super hip! Ze hebben bij Leenbakker een ruime keuze aan tuinmeubelen, dus of je nou een grote loungeset wil of enkel een klein tafeltje met stoeltjes: Je bent bij Leenbakker voor allebei aan het goede adres. Mocht je je zorgen maken om de situatie omtrent corona en bestellen, geen zorgen. Ook hier hebben ze bij Leenbakker aan gedacht en je kunt dus alle meest gestelde vragen met antwoorden bekijken onder het tabje ‘corona’ op de website. 

Laat een antwoord achter